Volledig scherm
PREMIUM
© Milan Rinck

Paul Elstak is een van de smaakmakers van Back 2 the 90’s in Ahoy

Op het feest Back 2 the 90’s in Rotterdam Ahoy is Paul Elstak vanavond een van de smaakmakers. Zijn agenda staat vol met optredens op dit soort enorme feesten, waarop zijn hits uit de jaren 90 uitzinnig onthaald worden. ,,Het is ongelooflijk hoeveel me dit gebracht heeft.’’

Een optreden beginnen doet hij bijna altijd op dezelfde manier. Met een joekel van een hit uit 1995, Rainbow in the Sky, die vrijwel altijd hetzelfde effect heeft op het publiek, waar Paul Elstak ook optreedt. Of het nu in een feesttent in de Randstad is, op een festivalweide in de Achterhoek of in een prestigieuze zaal als de Amsterdamse Ziggo Dome of Ahoy in Rotterdam. Direct is er oorverdovend gejuich, gaan de handen de lucht in, schieten de mobieltjes massaal omhoog om te kunnen filmen.

  1. Rotterdamse prostituees met geldproblemen krijgen wellicht gratis opvang

    Rotterdam­se prostitu­ees met geldproble­men krijgen wellicht gratis opvang

    Rotterdamse prostituees die ‘financieel tussen wal en schip vallen’ kunnen mogelijk aanspraak maken op gratis opvang. Op verzoek van de Rotterdamse gemeenteraad zegde burgemeester Aboutaleb toe hier werk van te maken. ,,Het idee van ondersteuning in natura, zoals tijdelijke opvang, is interessant. Zeker als dit vrouwen uit de klauwen van pooiers kan houden,’’ zei hij vandaag in een online vergadering over de coronamaatregelen.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam