Eenmalige, speciale show Eurovision: Europe Shine A Light uitgezonden op de avond dat de finale van het geannuleerde Eurovisie Songfestival 2020 zou zijn.
Volledig scherm
Eenmalige, speciale show Eurovision: Europe Shine A Light uitgezonden op de avond dat de finale van het geannuleerde Eurovisie Songfestival 2020 zou zijn. © Brunopress

‘Plannen voor songfestival zijn jaar later alleen maar beter geworden. Het wordt een historische editie’

De plannen voor het Eurovisiesongfestival, dat in mei in Rotterdam wordt gehouden, zijn alleen maar beter geworden nu ze een jaar op de plank hebben liggen rijpen, stelt uitvoerend producent Sietse Bakker. ,,Wij denken nu dat er drie betere shows staan dan vorig jaar.”

  1. Bij schoonheidsspecialiste Ilse (25) komen mensen helemaal tot rust: ‘Soms ben ik bijna een soort psycholoog’
    PREMIUM
    starters

    Bij schoon­heids­spe­ci­a­lis­te Ilse (25) komen mensen helemaal tot rust: ‘Soms ben ik bijna een soort psycholoog’

    Ooit had ze zelf last van een onzuivere huid. Tijdens de bezoekjes aan de schoonheidsspecialist bedacht Ilse van Rumpt (25) uit Stad aan ‘t Haringvliet: dit wil ik ook. En zo geschiedde. Ze volgde een opleiding, werkte een tijdje in vaste dienst bij een salon en is inmiddels voor zichzelf begonnen. Met Pure by Ilse verzorgt ze bijvoorbeeld (gezichts)behandelingen, huidverbetering, manicure, pedicure en massages.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam