Volledig scherm
Een politieauto staat bij het Politiedienstencentrum, foto ter illustratie © ANP

Politie Delfshaven vindt ouder echtpaar in huis: vrouw gevallen en partner overleden

Het politieteam Rotterdam-Delfshaven heeft gisteren een oudere bewoner dood in huis gevonden. De andere bewoner was mogelijk gevallen en kon niet meer opstaan, zo schrijft het team. Zij is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie vond het oudere echtpaar in deze treurige omstandigheden nadat zij een melding ‘geen gehoor’ hadden gekregen. Bij de woning werd uiteindelijk besloten om het slot uit de deur te halen om te kunnen kijken wat er aan de hand was. Daarop werden de gevallen bewoner en haar overleden wederhelft gevonden.

Quote

Zo zie je maar dat je af en toe elkaar in de gaten moet houden

Reactie op Facebook

Het bericht maakt veel reacties los. ,,Ach wat triest zeg, mijn hart breekt hiervan. Fijn dat de nabije bewoners melding maakten en hierdoor mevrouw geholpen kan worden”, reageert iemand meelevend. ,,Zo zie je maar dat je af en toe elkaar in de gaten moet houden”, schrijft een ander.

In de reacties onder het artikel proberen sommigen de agenten ook een hart onder de riem te steken. ,,Sterkte voor de politiemensen die bij de melding betrokken waren. Deze meldingen hakken erin en vergeet je nooit”. ,,De minder leuke kant van jullie werk”.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Rotterdam en omstreken? Schrijf je hier gratis in!

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam