Volledig scherm
De verdachte zou een vuurwapen bij zich hebben gehad. © Politie

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding in Delfshaven

De politie heeft vanmiddag een waarschuwingsschot gelost bij een aanhouding aan de Gerrit Jan Mulderstraat in Rotterdam-Delfshaven. 

Agenten waren aangesproken door een man die stelde bedreigd te zijn met een vuurwapen. De politie zag korte tijd later de  verdachte in een auto rijden. Vervolgens werd een speciale procedure in gang gezet om ‘vuurwapengevaarlijke verdachten’ aan te houden.  De politie meldt op Instagram dat er een waarschuwingsschot is gelost omdat de verdachte niet wilde luisteren.  Er is uiteindelijk geen vuurwapen bij de verdachte aangetroffen. De recherche onderzoekt de zaak. 

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Rotterdam en omstreken? Schrijf je hier gratis in.

  1. ‘Dordrecht, je hebt toch wel ergens een gemeentebestuur?’
    PREMIUM
    COLUMN

    ‘Dordrecht, je hebt toch wel ergens een gemeentebe­stuur?’

    Martijn Krabbé deed het geweldig. Hij was de verteller van The Passion in Dordrecht en dat deed hij goed. Hij zette een warme, krachtige stem op en deed alles uit zijn hoofd. Waarom hij dan toch een briefje in zijn handen had, was mij een raadsel. Maar goed, dat was met wat hij zei ook al, een raadsel. Hij leek potverdorie de plaatselijke VVV wel. Een feitje over Dordrecht hier, een anekdote over Dordt daar en tussendoor nog wat leuke weetjes. Over Dordrecht.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam