Volledig scherm
Er waren drie politiebusjes nodig om de grote hoeveelheid te vervoeren. © Politie

Politie neemt 5856 flesjes bier in beslag: ‘Alleen bitterballen ontbreken nog’

Agenten deden vannacht een bijzondere ontdekking in Rotterdam. In een woning aan de Hilledijk stonden 244 dozen met vermoedelijk gestolen flesjes bier. Om de grote hoeveelheid te vervoeren, moesten er drie politiebusjes aan te pas komen. In totaal namen de agenten 5856 biertjes in beslag. 

Agenten zagen vannacht mannen sjouwen met de grote hoeveelheid dozen bier. Ze droegen de drank een leegstaand pand in. Toen de politie hen aansprak, kwam ze erachter dat het vermoedelijk om gestolen flesjes Heineken ging. Agenten hebben één persoon aangehouden en verder onderzoek loopt nog. Ze hadden drie politiebusjes nodig om het bier naar het bureau te brengen. 

Op social media reageren volgers op de grote vondst. Ze vragen zich af of de agenten binnenkort een feestje houden. ,,Zijn de bitterballen al geregeld?’’, vraagt iemand. ,,Nee die ontbreken nog’’, reageert de politie.  

Maar een feestje gaat er niet komen. Op Instagram laat de politie weten dat tot de rechtmatige eigenaar is gevonden, het bier wordt bewaard in het beslaghuis. 

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam