De Rotterdamse politie is afgelopen zaterdag verrast door de massaliteit waarmee de Feyenoordaanhang de spelers kwam aanmoedigen tijdens de laatste training voor de Klassieker tegen Ajax.
Volledig scherm
PREMIUM
De Rotterdamse politie is afgelopen zaterdag verrast door de massaliteit waarmee de Feyenoordaanhang de spelers kwam aanmoedigen tijdens de laatste training voor de Klassieker tegen Ajax. © MediaTV

Politie overvallen door 'onverantwoordelijke' actie Legioen: Niet genoeg agenten om in te grijpen

De Rotterdamse politie is afgelopen zaterdag verrast door de massaliteit waarmee de Feyenoordaanhang de spelers kwam aanmoedigen tijdens de laatste training voor de Klassieker tegen Ajax. Vele honderden supporters staken vuurwerk af en zongen de Feyenoordspelers toe, zonder de coronamaatregelen na te leven. De politie stond erbij en keer ernaar, maar deed niets. 

 1. Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
  PREMIUM
  2

  Prenatale depressie blijft vaak onbehan­deld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuur­tje’

  Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

 1. Goed gevoel Feyenoord: 'Maar het is nog niet genoeg'
  Play

  Goed gevoel Feyenoord: 'Maar het is nog niet genoeg'

 2. Samenvatting | Feyenoord - VVV-Venlo
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Feyenoord - VVV-Venlo

  6 maart

Rotterdam