Politie vindt dode vrouw (29) met peuter in huis in Rotterdam-Zuidwijk

videoFamilieleden van een 29-jarige vrouw hebben vrijdagochtend haar ontzielde lichaam aangetroffen in een woning aan de Luntershoek in Rotterdam-Zuidwijk. Naar de politie nu bekendmaakt, gaat het vermoedelijk om een misdrijf. In de woning was een peuter aanwezig. 

De brandweer rukte vrijdagochtend rond acht uur uit na melding van gaslucht rond de woning aan de Luntershoek. Daar werd het lichaam van een vrouw aangetroffen. De gaskraan was opengedraaid. In eerste instantie dachten hulpdiensten dat het om zelfdoding ging, maar nu lijkt er toch sprake te zijn van een misdrijf. Er was ook een peuter aanwezig in de woning. De familieleden ontfermden zich over het kind. Medisch gezien maakt de peuter het goed.

De politie heeft 20 rechercheurs op de zaak gezet. Met camerabeelden en een buurtonderzoek hopen zij te kunnen achterhalen wat er gebeurd is. 

Volledig scherm
In een woning aan de Luntershoek werd vrijdagochtend het lichaam van een vrouw aangetroffen. © MediaTV

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit Rotterdam en omgeving? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

  1. Tientallen scholieren willen op vuist na afspraak via social media

    Tientallen scholieren willen op vuist na afspraak via social media

    Tientallen scholieren in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn betrokken geraakt bij een handgemeen. Een jongen van het Comenius College dreigde te worden afgetuigd door leerlingen van één of meerdere andere scholen, maar docenten konden voorkomen dat het slachtoffer serieuze klappen kreeg. Het Comenius College (mavo, havo en vwo) meldt dat er aangifte is gedaan. ,,We nemen deze zaak hoog op en gaan het onderzoeken’’, aldus een woordvoerder van de politie.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam