Politie vindt dode vrouw (29) met peuter in huis in Rotterdam-Zuidwijk

videoFamilieleden van een 29-jarige vrouw hebben vrijdagochtend haar ontzielde lichaam aangetroffen in een woning aan de Luntershoek in Rotterdam-Zuidwijk. Naar de politie nu bekendmaakt, gaat het vermoedelijk om een misdrijf. In de woning was een peuter aanwezig. 

De brandweer rukte vrijdagochtend rond acht uur uit na melding van gaslucht rond de woning aan de Luntershoek. Daar werd het lichaam van een vrouw aangetroffen. De gaskraan was opengedraaid. In eerste instantie dachten hulpdiensten dat het om zelfdoding ging, maar nu lijkt er toch sprake te zijn van een misdrijf. Er was ook een peuter aanwezig in de woning. De familieleden ontfermden zich over het kind. Medisch gezien maakt de peuter het goed.

De politie heeft 20 rechercheurs op de zaak gezet. Met camerabeelden en een buurtonderzoek hopen zij te kunnen achterhalen wat er gebeurd is. 

Volledig scherm
In een woning aan de Luntershoek werd vrijdagochtend het lichaam van een vrouw aangetroffen. © MediaTV

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit Rotterdam en omgeving? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

  1. 24 uur Wilhelminapier: Zo leuk en bruisend is dit voormalige desolate havengebied geworden
    PREMIUM
    video

    24 uur Wilhelmina­pier: Zo leuk en bruisend is dit voormalige desolate havenge­bied geworden

    Met zijn woud aan torens is de Wilhelminapier niet meer weg te denken uit de skyline van Rotterdam. In pakweg twee decennia kreeg de oude havenpier een nieuw leven als als eigentijdse wolkenkrabberwijk. Hoewel nog drie torens ontbreken, nadert het nieuwe stukje stad langzaam zijn voltooiing. Het wordt drukker en drukker op de pier, sterker nog: het bruist. Hoe leuk en levendig is het eigenlijk geworden in dat voormalige desolate havengebied? We verbleven er 24 uur om dat te ervaren.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam