Om de auto te stoppen moesten agenten het voertuig rammen.
Volledig scherm
Om de auto te stoppen moesten agenten het voertuig rammen. © Media TV

Politiewagen ramt verkeerszondaar in Vlaardingen

De politie heeft vanavond in Vlaardingen na een achtervolging een inzittende van een auto aangehouden. Om de auto te stoppen moesten agenten het voertuig rammen. De reden van de aanhouding is dat de bestuurder van de wagen geen gehoor gaf aan een volgteken nadat hij door rood was gereden.

Het incident speelde zich af op de Tureluursstraat. Het lukte de politie een van de twee inzittenden aan te houden. De andere man nam de kuierlatten. De politie is naar hem op zoek op met een hond en helikopter. 

Het is nog niet duidelijk of de aangehouden man de bestuurder is of de inzittende.

 1. Vroesenpark, Roel Langerakpark en Dakpark gaan per direct ’s avonds en ’s nachts op slot

  Vroesen­park, Roel Langerak­park en Dakpark gaan per direct ’s avonds en ’s nachts op slot

  Het Vroesenpark, Roel Langerakpark en het Dakpark in Rotterdam gaan vanaf vandaag 's avond en 's nachts dicht vanwege de drukte en ongeregeldheden van zaterdagavond. Tussen 21.00 tot 07.00 uur mag niemand in deze parken komen. Dat heeft burgemeester Aboutaleb besloten in zijn rol als voorzitter van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. Volgens de woordvoerder van Aboutaleb gaat de politie controleren of de toegangsverboden niet worden overtreden.
 2. Ongelooflijk: 1,9 miljoen voor medicijn zieke Jayme (1) is binnen! ‘We zijn zo dankbaar’
  Update/video

  Ongeloof­lijk: 1,9 miljoen voor medicijn zieke Jayme (1) is binnen! ‘We zijn zo dankbaar’

  De benodigde 1,9 miljoen om de zieke Jayme van Pelt (1) te helpen, is sinds vanochtend binnen. Het jochie lijdt aan de dodelijke spierziekte SMA type 1, waarbij zijn spieren langzaam uitvallen. Met het geld voor het duurste medicijn ter wereld kan Jayme eindelijk worden behandeld. Dit moet voorkomen dat hij overlijdt. ,,We zijn zo dankbaar’’, reageren oma Ellen van Pelt en de andere leden van Team Jayme.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam