Aanbieder Check is nu de laatste der Mohikanen in Capelle. Wellicht breidt dit bedrijf zijn vloot scooters uit.
Volledig scherm
PREMIUM
Aanbieder Check is nu de laatste der Mohikanen in Capelle. Wellicht breidt dit bedrijf zijn vloot scooters uit. © Jan Kok | Boomerang Fotografie

Proef met deelscooters in Capelle dreigt een mislukking te worden: ook Felyx haakt af

De proef met deelscooters in Capelle aan den IJssel dreigt op een mislukking uit te lopen. Nadat eerder aanbieder Go Sharing er al de brui aan gaf, haakt nu ook marktleider Felyx af. Die wil niet meer meegaan in alle veranderingen die in korte tijd worden doorgevoerd. Resten nu alleen de scootertjes van Check, die heeft aangegeven wél door te willen gaan in de IJsselgemeente.

 1. Rommelige start van proef met deelscooters in Capelle, gemeente vraagt bewoners om hulp

  Rommelige start van proef met deelscoo­ters in Capelle, gemeente vraagt bewoners om hulp

  Het proefproject met het aanbieden van deelscooters in Capelle aan den IJssel kent een rommelige start. Al snel na de introductie in oktober bleek dat de elektrische tweewielers, net als in onder meer Rotterdam, op onjuiste wijze worden geparkeerd, tot ergernis van veel Capellenaren. Ook gaf het bedrijf GO Sharing vrijwel direct aan te stoppen in Capelle. De stad grijpt in en wil in elke buurt parkeervakken.
 2. Hoogvlietse derby gestaakt, primeur Rijsoord en CION voorbij FC Parkeer de Bus: lees alles over de amateurs
  PREMIUM
  Voetbal Totaal

  Hoogvliet­se derby gestaakt, primeur Rijsoord en CION voorbij FC Parkeer de Bus: lees alles over de amateurs

  De Hoogvlietse derby tussen Meeuwenplaat en Rijnmond Hoogvliet Sport is dit weekeinde gestaakt, omdat het de scheidsrechter duizelde. In de eerste klasse neemt de spanning met de week toe nu zelfs Rijsoord wint. CION bleef voor de negende wedstrijd op een rij ongeslagen in de tweede klasse, maar makkelijk ging het niet tegen een wel heel verdedigende tegenstander. Wat gebeurde er nog meer op de velden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam