Volledig scherm
PREMIUM
De fatale steekpartij zorgde voor veel onrust in De Kulk. © MediaTV

Proef met geur in hal van flat waar man werd doodgestoken

In de hal van het Hoogvlietse flat De Kulk hangt op proef een klein kastje dat een speciale geur in de ruimte spuit. Het geurexperiment was een van de ideeën die een bewoner opperde na de fatale steekpartij bij de ingang vorig jaar november.

,,Onnozel’’, zegt de ene bewoner in de hal van De Kulk. ,,Dat slaat toch nergens op’’, zegt een ander. ,,Ik geloof niet dat dit helpt’’, spreekt een volgende. Ze hebben de speciale geur ook nog helemaal niet geroken. En nu ze weten van het kastje ruiken ze nog steeds niets. De geur van sequioa –een grote boom- valt ook niet op. Ondanks dat elke twee minuten een klein wolkje de hal in drijft.

  1. ‘Het is voor familie van Orlando een nachtmerrie die tot op de dag van vandaag duurt’
    UPDATE

    ‘Het is voor familie van Orlando een nachtmer­rie die tot op de dag van vandaag duurt’

    Bij de Haagse rechtbank heeft vanochtend de zaak gediend van de 29-jarige Roy B. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het overlijden van de 17-jarige Rotterdamse scholier Orlando Boldewijn in 2018. De moeder van Orlando woonde de regiezitting bij. ,,Voor de familie en vrienden van Orlando Boldewijn begon op maandag 19 februari 2018 een nachtmerrie die voortduurt tot op de dag van vandaag’’, zei de officier van justitie.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam