Proeven bij jonge starters: Foodhallen vandaag geopend

VIDEODe Foodhallen op de Wilhelminapier zijn open. Veel familiebedrijven uit Rotterdam testen hier hun formule uit. ,,Dit is ons proefrestaurant."

De héle familie Sonneveld heeft de afgelopen week bitterballen zitten draaien, vertelt Marjolein Sonneveld. De 1500 ballen met daarin wagyu-rundvlees moesten klaar zijn voor de opening van de stand van restaurant Bavette. De familie uit Maasland hééft al een in rundvlees gespecialiseerd restaurant bij de boerderij, maar nu ook een plek in de hippe Foodhallen op de Wilhelminapier.

 1. EUR neemt maatregelen: verdachte seksueel geweld volgt op andere dagen college
  PREMIUM

  EUR neemt maatrege­len: verdachte seksueel geweld volgt op andere dagen college

  De Erasmus Universiteit Rotterdam heeft maatregelen getroffen, zodat studente Cece Dao (21) niet meer geconfronteerd wordt met de man die haar seksueel belaagd zou hebben. Toen de van oorsprong Vietnamese studente na een uitwisseling vorige maand terugkwam op de universiteit, bleek ze tot haar grote schrik bij dezelfde verplichte lessen te zijn ingedeeld. Er is nu gezorgd dat zij en de man op andere dagen colleges volgen.
 2. Man (22) die openhartoperatie op straat kreeg na steekpartij Club Vibes, maakt het beter

  Man (22) die openhart­ope­ra­tie op straat kreeg na steekpar­tij Club Vibes, maakt het beter

  De 22-jarige man die op 29 december vorig jaar bij een steekpartij bij Club Vibes zwaargewond raakte maakt het beter. Dat meldt zijn advocaat. Hij werd samen met vier vrienden die zaterdagochtend bij het verlaten van de Rotterdamse discotheek geslagen en met scherpe voorwerpen gestoken. Het 22-jarige slachtoffer kreeg op straat een openhartoperatie. Hij was vandaag bij de zitting tegen de verdachte aanwezig.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam