Roofvogels uit Diergaarde Blijdorp cirkelen boven het complex van Streven naar Verbetering. Een politieke meerderheid wil de volkstuinen niet opofferen voor een voetbalveld.
Volledig scherm
PREMIUM
Roofvogels uit Diergaarde Blijdorp cirkelen boven het complex van Streven naar Verbetering. Een politieke meerderheid wil de volkstuinen niet opofferen voor een voetbalveld. © Joke Schot

Protest Streven naar Verbetering succesvol; politiek voelt niets voor opofferen volkstuinen

Volkstuinvereniging Streven naar Verbetering in Rotterdam hoeft voorlopig niet te vrezen een derde deel van het complex aan de Kanaalweg te moeten afstaan aan voetbalclub Steeds Hooger. De Rotterdamse politiek haalde woensdag al zo goed als zeker een streep door dat plan. 

  1. Zingende politieagente Chanté (25): ‘Allerbelangrijkste is om veilig thuis te komen bij je geliefde’

    Zingende politie­agen­te Chanté (25): ‘Allerbe­lang­rijk­ste is om veilig thuis te komen bij je geliefde’

    De 25-jarige Chanté van der Lugt uit Vlaardingen was haar hele jeugd bezig met muziek en ging naar het Conservatorium in Rotterdam. Toen ze op 19-jarige leeftijd aan haar carrière begon, kwam ze echter niet op het podium terecht, maar bij de politie. Nu is de politieagente toch weer de muziekwereld ingedoken en heeft ze onlangs haar eerste eigen nummer Vannacht bij jou uitgebracht.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam