De populaire bierbrouwerij Brewdog uit Schotland heeft Rotterdam uitgekozen voor de eerste vestiging in Nederland. De Brewdog Outpost Rotterdam zit achter het stadhuis en gaat 2 juni open.
Volledig scherm
De populaire bierbrouwerij Brewdog uit Schotland heeft Rotterdam uitgekozen voor de eerste vestiging in Nederland. De Brewdog Outpost Rotterdam zit achter het stadhuis en gaat 2 juni open. © Brewdog

Punk IPA en Elvis Juice: Schotse brouwerij Brewdog valt voor Rotterdam

Bierliefhebbers tellen al weken af, maar 2 juni is het zover: de eerste Nederlandse bar-brouwerij van het populaire Schotse biermerk Brewdog gaat open en wel in Rotterdam. De Schotten zijn als een blok gevallen voor de Maasstad en zijn ingetrokken bij de voormalige Thoms Stadsbrouwerij. Die is nu omgedoopt tot Brewdog Outpost Rotterdam.

  1. Frustratie viert hoogtij bij Thomas Verhoeven: ‘Ik dacht echt dat ik ooit een WK-medaille zou halen’
    PREMIUM

    Frustratie viert hoogtij bij Thomas Verhoeven: ‘Ik dacht echt dat ik ooit een WK-medaille zou halen’

    Thomas Verhoeven genoot van het Rotterdam Qualification Meet, dat mede door zijn eigen club Feijenoord Albion in het Rie Mastenbroek Zwembad werd gehouden. Toch zwom hij met frustratie de honderd meter vlinderslag. Door veranderde regels kan hij zich niet meer via zijn favoriete afstand, de vijftig meter vlinderslag, kwalificeren voor eindtoernooien. „Extreem frustrerend.”

In samenwerking met indebuurt Rotterdam