De populaire bierbrouwerij Brewdog uit Schotland heeft Rotterdam uitgekozen voor de eerste vestiging in Nederland. De Brewdog Outpost Rotterdam zit achter het stadhuis en gaat 2 juni open.
Volledig scherm
De populaire bierbrouwerij Brewdog uit Schotland heeft Rotterdam uitgekozen voor de eerste vestiging in Nederland. De Brewdog Outpost Rotterdam zit achter het stadhuis en gaat 2 juni open. © Brewdog

Punk IPA en Elvis Juice: Schotse brouwerij Brewdog valt voor Rotterdam

Bierliefhebbers tellen al weken af, maar 2 juni is het zover: de eerste Nederlandse bar-brouwerij van het populaire Schotse biermerk Brewdog gaat open en wel in Rotterdam. De Schotten zijn als een blok gevallen voor de Maasstad en zijn ingetrokken bij de voormalige Thoms Stadsbrouwerij. Die is nu omgedoopt tot Brewdog Outpost Rotterdam.

  1. Huiveringwekkende filmpjes tonen doodsangst vluchtelingen: ‘Ze hapten naar adem in trailer’
    PREMIUM

    Huivering­wek­ken­de filmpjes tonen doodsangst vluchtelin­gen: ‘Ze hapten naar adem in trailer’

    Nederland ontsnapte in november vorig jaar aan een ongekend vluchtelingendrama. Op een uit Vlaardingen vertrokken schip bleken 25 vluchtelingen zich te verschansen in een koelcontainer. Hun zuurstof was zo goed als op. Toen de politie arriveerde, verkeerden de verstekelingen in doodsangst. Justitie acht de Roemeense chauffeur Liviu S. (40) verantwoordelijk: ze heeft maandagochtend een celstraf van tien jaar geëist.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam