Volledig scherm
Lijsttrekker PVV Rotterdam Maurice Meeuwissen en Geert Wilders. © PVV

PVV: Weg met Aboutaleb

De PVV wil dat ‘Marokkaanse moslimsalafistische burgemeester Aboutaleb’ wordt afgezet. Verder pleit de partij voor een wethouder voor ‘de-islamiseren’.

Alle moskeeën moeten worden gesloten en islamitisch onderwijs worden verboden. Ook het asielzoekerscentrum in de Beverwaard moet per direct dicht en Rotterdam mag ‘nooit meer asielopvang toestaan’. Dat zijn de belangrijkste punten in het vandaag gepresenteerde programma van de PVV Rotterdam, dat zoals beloofd 1 A4’tje bevat.

Meer blauw

Met etnisch profileren en het ‘keiharde aanpak van islamitisch straatterreur' wil de PVV de veiligheid in de stad verbeteren en zorgen dat ‘tuig niet langer de baas is op straat’. Ook moet er meer blauw te zien zijn en wil de partij politiebureaus 24 uur per dag toegankelijk houden.

Voor 'megalomane projecten' is geen plaats in Rotterdam, vindt de PVV, dus er gaat een streep door Feyenoord City: ‘we behouden de Kuip!’. Door de milieuzone gaat een streep en de gemeentelijke lasten worden verlaagd, als de partij van Wilders het voor het zeggen heeft.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Rotterdam? Schrijf je hier gratis in!

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam