Volledig scherm
Winne © ANP

Rapper Winne: ‘Feis zou willen dat ik doorga’

Na de dood van boezemvriend Feis heeft Rapper Winne via sociale media gezegd dat hij doorgaat door met zijn ODZ 2 Tour. “Feis zou denk ik niet anders willen”, schrijft Winne op zijn Facebookpagina. 

“Ik heb wat tijd genomen om na te denken en besloten om de ODZ 2 Tour door te laten gaan. Ik was wel genoodzaakt om een aantal data te verschuiven. Mocht je al een ticket hebben dan is deze gewoon geldig voor de nieuwe datum. Ik weet nog niet precies hoe ik het ga doen, maar ik zal er staan. Kom liefde met me delen”, schrijft Winne.

De twee werkten al ruim 12 jaar samen. Vorig jaar verscheen Winne’s tweede soloplaat Oprecht Door Zee, waarop Feis ook meewerkte. Winne brengt vrijdag een nieuwe track uit die hij maakte met Feis. “Op verzoek van Feis’ moeder verschijnt vrijdag een nieuwe track van hem en mezelf.” De single gaat Dankbaar heten. De track, die uitkomt op de dag dat Feis 33 zou worden, is mede-geproduceerd door Feis.

De 32-jarige Faisal Mssyeh, de echte naam van Feis, werd in de vroege ochtend van nieuwjaarsdag neergeschoten in het centrum van Rotterdam en overleed later die dag in het ziekenhuis. Wie hem doodschoot en waarom is nog altijd onbekend. Voorafgaand aan de schietpartij op de Nieuwe Binnenweg was er volgens de politie een ruzie in een horecagelegenheid.'

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Rotterdam en omstreken? Schrijf je hier gratis in!

In samenwerking met indebuurt Rotterdam