Een handhaver van de gemeente Rotterdam heeft zich volgens de Landelijke Klachtencommissie Ongewenst Gedrag schuldig gemaakt aan seksuele intimidatie van een vrouwelijke collega.
Volledig scherm
PREMIUM
Een handhaver van de gemeente Rotterdam heeft zich volgens de Landelijke Klachtencommissie Ongewenst Gedrag schuldig gemaakt aan seksuele intimidatie van een vrouwelijke collega. © Shutterstock

Rapport: Rotterdamse boa dwong vrouwelijke collega tot seks

Een handhaver van de gemeente Rotterdam heeft een vrouwelijke collega in 2018 en begin 2019 gedwongen tot ongewenste seksuele handelingen. Dat staat in een rapport van de Landelijke Klachtencommissie Ongewenst Gedrag voor de Decentrale Overheid. De beschuldigde man ontkent alles en heeft een advocaat in de arm genomen.

 1. Waarom vriendschappen verwateren na één jaar corona: ‘Wat te veel inspanning kost, overleeft niet’
  PREMIUM

  Waarom vriend­schap­pen verwateren na één jaar corona: ‘Wat te veel inspanning kost, overleeft niet’

  Een jaar corona drukt op onze sociale relaties. Contact houden met vrienden voelt lastiger dan ooit, want na een jaar teren op videocalls, appjes en wandelafspraken, slaat de vermoeidheid en verslagenheid toe. Twee psychologen lichten toe waar die sociale vermoeidheid vandaan komt en of we daar na corona nog vanaf komen. ,,We concentreren onze energie nu op de vriendschappen die ons het meeste opleveren.”

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

 1. Goed gevoel Feyenoord: 'Maar het is nog niet genoeg'
  Play

  Goed gevoel Feyenoord: 'Maar het is nog niet genoeg'

 2. Samenvatting | Feyenoord - VVV-Venlo
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Feyenoord - VVV-Venlo

  6 maart

Rotterdam