Volledig scherm
© Vegan Junk Food Bar

Razend populaire Vegan Junk Food Bar komt naar Rotterdam

De Amsterdamse keten Vegan Junk Food Bar breidt uit. Aan het begin van de zomer opent er een zaak in Rotterdam. De exacte locatie? ,,Dat is nog een verrassing’’.

Wat Mireille Sanches, die de marketing van de keten verzorgt,  wél kan vertellen is dat het een centrale locatie wordt. De hoop is dat de deuren in juni opengaan. 

Het allereerste filiaal werd op Koningsdag 2017 geopend op het Staringplein in Amsterdam. Drie andere zaken volgden al snel. ,,Het was gelijk een gigantisch succes.’’ 

,,De ambiance, goede service en kleurrijke gerechten moeten het geitenwollensokken-imago van plantaardig eten wegnemen. We vinden goede service belangrijk. En de kwaliteit van het eten moet gewoon heel goed zijn. Vleeseters die binnenwandelen gaan vaak ook overstag: ze zijn verrast over het aanbod.’’

Veganistisch eten wint flink terrein in Rotterdam. In aardig wat horeca-zaken kunnen veganisten al terecht omdat er een kleine sectie van plantaardig eten op de menukaart prijkt. Ook openen er steeds meer restaurants die hun kaart volledig vullen met gerechten zonder dierlijke producten.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Rotterdam en omstreken? Schrijf je hier gratis in!

In samenwerking met indebuurt Rotterdam