Een vliegtuig van Transavia stijgt op vanaf vliegveld Rotterdam The Hague Airport, met op de achtergrond de hoogbouw van de stad Rotterdam.
Volledig scherm
Een vliegtuig van Transavia stijgt op vanaf vliegveld Rotterdam The Hague Airport, met op de achtergrond de hoogbouw van de stad Rotterdam. © ANP

Realityserie over Transavia op Rotterdam The Hague Airport

SBS6 zendt vanaf 19 oktober wekelijks de realityserie ‘Welkom aan Boord’ uit. In de serie worden diverse medewerkers van vliegtuigmaatschappij Transavia gevolgd tijdens hun dagelijkse werk, met Rotterdam The Hague Airport als decor.

Je stapt in, propt jezelf in een stoeltje, gespt je riem dicht en wacht tot je weer uit mag stappen. Voor veel reizigers is vliegen niet meer dan normaal. In De SBS 6-realityserie Welkom aan Boord geeft een inkijkje achter de schermen van het verkeersvliegen.

De meeste passagiersvluchten die vanaf Rotterdam vertrekken zijn van Transavia. In het nieuwe programma, te zien vanaf vrijdag 19 oktober om 20.30 uur, krijgt de kijker door de ogen van het personeel ‘een openhartige en leerzame blik’ achter de schermen van vliegtuigmaatschappij Transavia (een dochter van KLM) en de luchtvaartwereld.

In de zesdelige serie worden verschillende medewerkers van de luchtvaartmaatschappij gevolgd, ieder met een andere functie. We zien onder anderen de populaire purser en ‘vliegende barbier’ Reinier, evenals vliegtuigmonteur Ben, die verantwoordelijk is voor de technische (veiligheid)inspecties van alle vertrekkende en arriverende vliegtuigen. 

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Rotterdam en omstreken? Schrijf je hier gratis in! 

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam