Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP

Rekenkamer kritisch over Capelle: ‘Hulp aan mensen met schulden schiet tekort’

De gemeente Capelle aan den IJssel doet niet genoeg om de schuldenproblematiek van inwoners te verbeteren. Dat concludeert de rekenkamer, die vandaag een rapport uitbrengt.

 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”
 2. Rotterdammer Japie Spido (82) viel voor de verkeerde in SBS-show: ‘Ze is een theatrale tuttebel’
  PREMIUM

  Rotterdam­mer Japie Spido (82) viel voor de verkeerde in SBS-show: ‘Ze is een theatrale tuttebel’

  Je mag 'm inmiddels een tv-show-hopper noemen, de 82-jarige Jaap Hoogerhout - alias Japie Spido - uit Rotterdam. Want na wervelende optredens in onder andere The X Factor en All Together Now gooide hij zaterdagavond z'n charmes in de strijd bij het SBS-programma Liedje op het Eerste Gezicht. Mét succes: zijn hartverwarmende vertolking van de Frankie Valli-hit Can't Take My Eyes Off You leidde rechtstreeks naar een geldprijs van 2500 euro.
 3. Apengeluiden bij duel Zwarte Pijl, Marengo doet ‘Suárezje’: lees hier alles over het amateurvoetbal
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  Duel Zwarte Pijl ontspoort, Barend­recht toont zich in topper: lees hier alles over het amateur­voet­bal

  De wedstrijd van Zwarte Pijl tegen Oliveo haalde zaterdag het einde niet, nadat het zowel binnen als buiten de lijnen onrustig was. Bij Deltasport kreeg Moreno Marengo na één minuut al een rode kaart, die deed denken aan Luis Suárez. Verder toont Vierpolders zich in derby’s onverslaanbaar en kon HVC’10-speler Kay van de Bosch voortijdig inrukken door het werkwoord ‘kankeren’ te gebruiken. Wat gebeurde er nog meer op de velden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam