Remon bakt ‘hippe’ oliebol: vegan en glutenvrij

VideoIeder jaar weer kreeg oliebollenbakker Remon Muller dezelfde vraag: ‘heeft u ook glutenvrije bollen?’. Dit jaar hoeft hij zijn klanten voor het eerst niet teleur te stellen. Hij verkoopt glutenvrije oliebollen die ook nog eens pinda- en notenvrij, lactosevrij en helemaal vegan zijn.

  1. Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’
    PREMIUM

    Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’

    Of de kaas nou stinkt, rot, het zuur van maden bevatten, keihard of juist zacht is, de komende tien jaar verrast de Rotterdamse wijnbar Walsjérôt haar gasten elke week met een nieuwe kaas uit alle uithoeken van de wereld. Dat is de belofte van eigenaar Jelle Stelpstra die zijn vorige week voltooide kaascursus met zijn klanten wil delen. ,,Kazen zijn vaak oude producten met een verhaal.’’

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam