Het team van restaurant Ají met (vlnr) Kevin van den Berg, Manu Dos Santos en Pelle Swinkels (chef-kok). Met Ají is het Pollepelseizoen prima begonnen. Een heerlijke zaak met de nodige verrassingen, al is het nog wel even puzzelen met al die smaken.
Volledig scherm
PREMIUM
Het team van restaurant Ají met (vlnr) Kevin van den Berg, Manu Dos Santos en Pelle Swinkels (chef-kok). Met Ají is het Pollepelseizoen prima begonnen. Een heerlijke zaak met de nodige verrassingen, al is het nog wel even puzzelen met al die smaken. © Frank de Roo

Restaurant Ají biedt intense smaken met uitroeptekens

DE GOUDEN POLLEPELWanneer de souschef van Joelia een eigen zaak begint, in samenwerking met sterrenchef Mario Ridder, is de grootste vraag niet of we er lekker zullen eten, maar hoe hoog de rekening zal zijn.

Ajie, aachie, aazjie - we hebben alles al voorbij horen komen. De juiste uitspraak is agíe, op zijn Spaans, met de klemtoon op het eind. Bij Ají eet je fusion-gerechten met Zuid-Amerikaanse en Aziatische invloeden. Chef-kok is Pelle Swinkels, voormalig souschef van Joelia (één ster). Je mag ervan uitgaan dat het met de kookkunsten dus wel snor zit. De inrichting is mooi, een uitgekiende mix van chic en nonchalance: een uitbundige wandschildering met bloemen en een lekker varken, glanzend groene tegeltjes aan de muur, visfuiken als lampenkap.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam

Poll

Vraag jij compensatie aan voor je seizoenskaart?

Vraag jij compensatie aan voor je seizoenskaart?

  • Nee, ik steun mijn club in deze moeilijke tijd (59%)
  • Ja, want ik heb de wedstrijden niet kunnen zien (18%)
  • Ik twijfel, want heb het geld zelf ook hard nodig (23%)
2790 stemmen