Rob den Breejen is samen met zijn compagnon de grondlegger van Lootjestrekken.nl. De website trok dit jaar al 15 miljoen bezoekers.
Volledig scherm
Rob den Breejen is samen met zijn compagnon de grondlegger van Lootjestrekken.nl. De website trok dit jaar al 15 miljoen bezoekers. © Rob den Breejen

Rob trekt miljoenen bezoekers met zijn website Lootjestrekken.nl: ‘Het plafond is nog niet in zicht’

Wat 21 jaar geleden begon op een zolderkamertje, groeide uit tot een website die inmiddels door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt als digitale hoed om lootjes uit te trekken. Rob den Breejen, woonachtig in Rotterdam, is één van de mannen achter Lootjestrekken.nl.

  1. Indrukwekkend eerbetoon van Bruins en Haaland van Spaland slaat toe: lees hier alles over de amateurs
    PREMIUM
    VOETBAL TOTAAL

    Indrukwek­kend eerbetoon van Bruins en Haaland van Spaland slaat toe: lees hier alles over de amateurs

    Luigi Bruins schonk met een rake vrije trap Smitshoek de overwinning tegen De Dijk, maar maakte na zijn goal vooral indruk met een eerbetoon aan de overleden vader van ploeggenoot en vriend Ryan Koolwijk. Op lager niveau toonde de Haaland van Spaland zich weer met twee doelpunten. Als gevolg van ongeregeldheden haalde Rozenburg-Deltasport het einde niet. Wat gebeurde er nog meer op de velden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam