Parkeren in Rotterdam Pendrecht, word het straks betaald? Dat wil de gemeente graag. Bewoners zien het niet zitten.
Volledig scherm
PREMIUM
Parkeren in Rotterdam Pendrecht, word het straks betaald? Dat wil de gemeente graag. Bewoners zien het niet zitten. © Frank de Roo

Rotterdam gaat betaald parkeren uitbreiden, bewoners in opstand: ‘Dit is voor veel mensen veel geld’

REAGEERRotterdam gaat betaald parkeren flink uitbreiden. Maar in Pendrecht, waar veel bewoners het financieel al zwaar hebben, komen bewoners in opstand. ,,Mensen zeggen dat ze het niet meer redden.”

26 reacties

 • L. Verhagen

  1 maand geleden
  Als je geen 115 Euro kan betalen voor een parkeervergunning dan kan je ook geen auto betalen. Dus mensen die hierover zeuren moeten gewoon eens naar hun eigen kijken in plaats weer klagen over de politiek.
 • Piet Lobler

  1 maand geleden
  Langs de Rotte mogen wij boeten voor het invoeren van betaald parkeren in het Kleiwegkwartier. Een wethouder (Bokhove) die geen wethouder meer is en niet verder dacht dan haar neus lang is. Dus hebben wij nu de autohandelaren, Bg/PL/CZ/ HU en andere gelukzoekende kentekens, ballonnen snuivers, langparkeerders met welk doel dan ook enz enz. En" gelukkig" hebben deze mensen er ook voor gezorgd dat door het trechter effect , parkeren op straat stoepen, gras enz enz. , de snelheid verdubbeld is .
 • A Sohail

  1 maand geleden
  @ Angelique Broekman, er valt niet te handhaven. De probleem is dat mensen uit andere wijken waar het betaald parkeren is hier komen parkeren. Probleem is dat busjes hier worden gedumpt, mensen die op vakantie gaan hier hun auto neerzetten. Hierdoor hebben de bewoners geen parkeerplaats en moeten ze straten verderop parkeren of asociaal parkeren. Handhaven zou dus betekenen dat de bewoners worden gestraft, betaald parkeren zou betekenen dat er geen auto's meer hier gedumpt kunnen worden.
 • J. Berg

  1 maand geleden
  Waterbed effect tegengaan? Haaha. 100.000.000 EXTRA perkeer inkomsten. Ed echte en enige reden.
 • Hendrik Vosbergen

  1 maand geleden
  Gewoon weer de burger uitknijpen. Ik heb geen alternatief voor autogebruik en daardoor kost dit me alleen geld. Ik kan er niet minder door rijden, minder door parkeren en heb dezelfde parkeer plaatsen nodig. Na 50% belasting vind ik dit schandalig. Je betaald je rot aan belasting en dan alles daar boven op ook nog. Infrastructuur en benodigde parkeerplaatsen horen gewoon door reeds betaalde belasting te worden gebouwd!

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam