De 010-feesteditie met het messing etiket. De 250 dozen vormen samen één groot kunstwerk gemaakt door het Rotterdamse het kunstenaarscollectief AAAFRESH123.
Volledig scherm
De 010-feesteditie met het messing etiket. De 250 dozen vormen samen één groot kunstwerk gemaakt door het Rotterdamse het kunstenaarscollectief AAAFRESH123. © Van Linschoten Slagers Gin

Rotterdam heeft de duurste: gin van 38.000 euro, en die wordt onthuld in Amsterdam

Hoe je indruk maakt op Amsterdammers? Met een fles Rotterdamse gin van 38.000 euro. Donderdag onthult Van Linschoten Slagers Gin uit Kralingen de duurste gin van Nederland op de Masters Expo in de hoofdstad, de opvolger van de Miljonairsbeurs. Hubert van Linschoten van Slagers Gin kan niet wachten.

  1. Schoonpa bezocht familieleden en een terminale vriend in Turkije, en we hoorden urenlang niets
    PREMIUM
    column

    Schoonpa bezocht familiele­den en een terminale vriend in Turkije, en we hoorden urenlang niets

    Ik geloof niet zo in het bovennatuurlijke. Toch was ik er tijdens een vakantie in 2016 van overtuigd dat ik een spookhotel had geboekt. Midden in de nacht schrok ik wakker van een geluid. Slaapdronken en bevend van angst keek ik naar de deurklink. Op en neer, steeds sneller, als in een enge film. Zo snel als het kwam, zo snel was het ook weer voorbij. ,,Ook geesten worden moe’’, dacht ik opgelucht voordat ik weer in slaap viel.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam