C&A verdwijnt uit het C&A-pand aan de Coolsingel. De eigenaar - de familie Brenninkmeijer - wil de locatie herontwikkelen.
Volledig scherm
PREMIUM
C&A verdwijnt uit het C&A-pand aan de Coolsingel. De eigenaar - de familie Brenninkmeijer - wil de locatie herontwikkelen. © Frank de Roo

Rotterdam krijgt mogelijk nieuwe hoge toren op plek van C&A-pand aan de Coolsingel

Na zeventig jaar vertrekt de kledingwinkel C&A van de Coolsingel en verhuist naar de Hoogstraat, waar het ook voor de oorlog was gevestigd. Mogelijk verrijst aan de Coolsingel een nieuwe hoge toren. De eigenaar van het C&A-pand - de familie Brenninkmeijer - bestudeert ‘de mogelijkheid van hoogbouw’.

  1. Ontwikkeling Feijenoord XL op Zuid gaat door: complete woonwijk wordt uit de grond gestampt
    PREMIUM

    Ontwikke­ling Feijenoord XL op Zuid gaat door: complete woonwijk wordt uit de grond gestampt

    Rotterdam-Zuid krijgt er een compleet nieuwe woonwijk bij. En nog veel meer: als de treinsporen naast De Kuip zijn overkapt, ontstaat er een strook van 10 hectare waar behalve zesduizend woningen onder andere het NS-intercitystation Stadionpark, een campus en veel groen komen. De partijen die bij dit megaproject betrokken zijn, tekenen vandaag op de vastgoedbeurs Provada in Amsterdam een contract dat als basis dient voor verdere samenwerking.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam