Volledig scherm
Erotic Sensation wordt 28 tot 30 september gehouden in Rotterdam Ahoy. © Erotic Sensation

Rotterdam krijgt nieuwe erotiekbeurs in Ahoy

Van 28 tot en met 30 september 2018 wordt in Rotterdam Ahoy de erotische beurs Erotic Sensation gehouden. ,,Geen ordinair plat evenement maar een uitdagend evenement met veel aandacht voor alle liefhebberijen en voor een brede doelgroep."

Eerder deze week liet ex-pornoster Bobbi Eden nog weten dat zij haar erotiekbeurs naar Zwolle verplaatst, volgens haar zou een erotiekbeurs 'onmogelijk' zijn in Rotterdam. De organisatie van Erotic Sensation ziet dat anders: ,,Bobbi Eden was inderdaad het gezicht van Loversland", vertelt Natasja Peeman van Lodder Events & Producties. ,,Maar zij heeft het niet alleen georganiseerd. Ook wij waren bij die beurs betrokken. Wij denken juist dat een beurs als deze kan in Ahoy, ook met alle regels. Erotic Sensation richt zich een beetje 'op stand'. Dus mooie mensen, leuke shows en workshops en voor iedere doelgroep. Vaak zien mensen een soort drempel voor erotiek. Wij willen het graag toegankelijk krijgen voor iedere doelgroep. Iedereen boven de 18 is bij ons welkom."

Alles rondom dit evenement wordt volgens de organisatie net even anders aangepakt. ,,Dit om naast de diehard erotiekbeurs-bezoeker, veel meer mensen te interesseren voor erotiserende zaken. Dat kan ook gaan om parfums, spannende vakanties of een mooie lingerie-set van een bekend label. Het draait bij Erotic Sensation echt om de bezoeker",  aldus Peeman.

Standhouders voor de beurs komen uit alle hoeken van de adult-branche of aanleunende branches. De organisatie besteedt brede aandacht aan seksuele voorkeuren en uitingen, de lhbt-gemeenschap, SM en er zijn special-interest presentaties over het gehele evenement te vinden. Meer informatie en kaarten zijn vanaf volgende week beschikbaar op www.eroticsensation.nl.

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit Rotterdam en omgeving? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief. 

In samenwerking met indebuurt Rotterdam