Volledig scherm
Rotterdamse Patrick is terug in Nederland nadat hij afkickte in Zuid-Afrika. © caveman010

Rotterdam Project’s Patrick is uit afkickkliniek en terug in Nederland

De Rotterdamse dakloze Patrick van het populaire RTL-programma Het Rotterdam Project is terug in Rotterdam nadat hij in Zuid-Afrika afrekende met zijn drugsverslaving. 

Bij zijn aankomst op Schiphol zocht presentator Beau van Erven Dorens de Rotterdammer op. 'Home sweet home', zette Patrick onder zijn post op Instagram waarop hij met de presentator poseert.

Patrick heeft volgens RTL Boulevard zijn stappenplan van de Zuid-Afrikaanse afkickkliniek volbracht en hij is clean. Onder zijn post op Instagram reageren volgers vol trots. Vooral over zijn gezonde uiterlijk zijn ze te spreken. ,,Eindelijk thuis! Je ziet er goed uit, al het goede gewenst in de toekomst! Heel Nederland houdt van je", reageerde een fan. 

In het programma Het Rotterdam Project volgt Beau van Erven Dorens een tijd lang vijf daklozen in Rotterdam. Hij geeft ze een boekje vol met telefoonnummers van mensen die hen kunnen helpen, een telefoon en een pinpas met tienduizend euro. Patrick was een van die vijf mensen. Na de zelfmoord van zijn vrouw raakte hij verslaafd aan drugs en belandde hij op straat. Door het gevaar van zijn verslaving hebben de producenten besloten om Patrick het geldbedrag niet te geven.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Rotterdam en omstreken? Schrijf je hier gratis in!

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam

Poll

Waar moet Rotterdam de verkoop van lachgas verbieden?

Waar moet Rotterdam de verkoop van lachgas verbieden?

  • In de hele stad (88%)
  • Alleen daar waar overlast is (3%)
  • Nergens (8%)
4319 stemmen