Richard Groenendijk in 2012 als presentator van Cameretten in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Eerder was hij deelnemer en dat heeft hem veel goeds gebracht.
Volledig scherm
PREMIUM
Richard Groenendijk in 2012 als presentator van Cameretten in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Eerder was hij deelnemer en dat heeft hem veel goeds gebracht. © Phil Nijhuis

Rotterdam verliest Cameretten Festival aan Den Haag: ‘Dit is jammer voor de stad’

Nog drie avondjes nieuwe Luxor en dan valt het doek definitief. Vanaf volgend jaar verhuist het Cameretten Festival naar Den Haag en is Rotterdam een roemrijk cabaretfestival armer. Oud-finalist Richard Groenendijk (49) en voormalig juryvoorzitter Marcel Haug (53) koesteren de herinneringen, maar er zijn ook gemengde gevoelens.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    12

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam