De Après Skihut op het Stadhuisplein is drie dagen dicht, vanwege besmettingen onder het personeel. Eerder in de coronacrisis mochten bezoekers alleen aan een tafeltje zitten.
Volledig scherm
PREMIUM
De Après Skihut op het Stadhuisplein is drie dagen dicht, vanwege besmettingen onder het personeel. Eerder in de coronacrisis mochten bezoekers alleen aan een tafeltje zitten. © Bart Hoogveld

Rotterdam verscherpt toezicht op controle toegangsregels in horeca: ‘Maak geen misbruik!’

Rotterdam kijkt vanaf donderdag steekproefsgewijs of de controle van de coronatest of het vaccinatiebewijs bij het uitgaan goed loopt. Er zijn ook in Rotterdam verhalen dat alleen naar de QR-code is gevraagd en niet naar het identiteitsbewijs. Zonder deze extra check zou sjoemelen mogelijk zijn.

  1. Dit is alles wat je moet weten als je dit weekend gaat kijken bij de marathon in Rotterdam
    PREMIUM

    Dit is alles wat je moet weten als je dit weekend gaat kijken bij de marathon in Rotterdam

    Eindelijk, na 2,5 jaar, we mogen weer! Rennen en aanmoedigen bij de NN Marathon Rotterdam. De NN Kids Runs en City Run Rotterdam op zaterdag, de kwart en de hele op zondag. Alles is weer als vanouds. Nou, niet helemaal. De finish op de Coolsingel, daar staan tribunes en moet je om te kunnen kijken je QR-code laten zien. We zetten de belangrijkste marathonzaken voor al die loopliefhebbers op een rijtje.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam