Volledig scherm
De schoenen van de man. © Politie

Rotterdamse politie achterhaalt identiteit dankzij heftige foto

UpdateDe identiteit van de man die afgelopen vrijdag in de Beverwaard in het water werd gevonden is bekend. De politie moest daarvoor een heftige foto delen.

De man werd afgelopen vrijdag in het water aan de Rhijnauwensingel in Beverwaard gevonden. Hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De politie hoopte door het plaatsen van een foto van de jas en de schoenen van de man, zijn identiteit te achterhalen. 

Toen dat niet werkte, werd besloten om een foto van het gezicht van de man te plaatsen. De identiteit van de man, die buiten bewustzijn werd aangetroffen, is hiermee bekend geworden. De politie laat weten de familie van de man te hebben geïnformeerd. 

Hieronder het politiebericht op Twitter. Let op: het beeld kan als schokkend worden ervaren.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Rotterdam en omstreken? Schrijf je hier gratis in!

  1. Tientallen scholieren willen op vuist na afspraak via social media

    Tientallen scholieren willen op vuist na afspraak via social media

    Tientallen scholieren in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn betrokken geraakt bij een handgemeen. Een jongen van het Comenius College dreigde te worden afgetuigd door leerlingen van één of meerdere andere scholen, maar docenten konden voorkomen dat het slachtoffer serieuze klappen kreeg. Het Comenius College (mavo, havo en vwo) meldt dat er aangifte is gedaan. ,,We nemen deze zaak hoog op en gaan het onderzoeken’’, aldus een woordvoerder van de politie.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam