Volledig scherm
© ANP

Rotterdamse zangeres Naaz (20) wint 3FM Talent Award

De  Rotterdamse zangeres Naaz heeft een 3FM Talent Award gewonnen. De prijs werd gisteren uitgereikt door 3FM dj Frank van der Lende tijdens het festival Best Kept Secret. 

Naaz on Twitter

IT TRULY IS A HAPPY DAMN BIRTHDAY I JUST GOT THE FIRST @3FM AWARD OF THE YEAR?!!!?? & I GOT A CAKE WITH MY DOG ON IT FROM MY LOVELY TEAM.

Dubbel feest voor de zangeres, want het was ook haar twintigste verjaardag. ,,Ik ben heel dankbaar voor de erkenning en de waardering. Prijzen zijn niet iets waar ik mijn succes aan hang, maar ik het is wel bevestiging dat het voor veel mensen echt om de muziek gaat", vertelt de (nu) twintiger. 

De zangeres, die al 
twee edisons op haar naam heeft staan, werd compleet verrast door de award, die normaal pas in september wordt uitgereikt. ,,Mijn eerste reactie was: 'huh, de 3FM Awards zijn toch pas in september?' Maar toen meteen: 'I'll take it, no problem!' Ik was enorm verrast." Na de uitreiking trad Naaz op op het festival.

Ze vertelt dat ze zich nog nooit zo jarig heeft gevoeld. ,,Na de show begon het hele publiek happy birthday te zingen. Echt fantastisch. Iedereen is hier om te genieten. Om naar muziek te luisteren en om met vrienden te zijn. De festivalgangers hier hebben echt liefde voor muziek."

Op de  vraag of het anders voelt, nu ze geen tiener meer is, antwoordt ze bevestigend. ,,Met elk jaar ouder komen er zoveel nieuwe dingen op mijn pad. Mensen zeuren vaak over ouder worden, maar elke leeftijdsgroep brengt nieuwe, mooie dingen met zich mee. Als je ouder wordt leer je respect te houden voor de mensen om je heen, maar tegelijkertijd wel te doen wat jij wilt."

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Rotterdam en omstreken? Schrijf je hier gratis in!

In samenwerking met indebuurt Rotterdam