Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ADN Beeldredactie

Rozen, chocolade of een etentje cliché? Vier de liefde met een ‘gratis’ tattoo

Uitgekeken op rode rozen, chocolade en romantische etentjes? Warenhuis Hudson’s Bay komt met een wel heel bijzondere actie. Wie boven de achttien is en de liefde wil vereeuwigen, kan op Valentijnsdag terecht bij het warenhuis in Rotterdam voor een ‘gratis’ tatoeage. 

Met de actie Let’s Get Lovely wil het warenhuis extra uitpakken. Op de dag van de liefde zullen er tatoeëerders van tattooshop Ink District Amsterdam klaarstaan om het winkelend publiek te voorzien van een hartje, zwaluw of citaat.

Naast de minimumleeftijd van achttien jaar zijn er nog enkele andere voorwaarden. De tatoeage is alleen gratis als klanten minimaal vijftig euro besteden in de desbetreffende winkel. De aankopen zijn overigens net zo permanent als de tatoeage zelf: ze mogen níet geretourneerd worden. 

Uiteraard zijn er geen urenlange sessies en worden er geen zogenoemde sleeves gezet. Wie een tatoeage laat zetten, kan kiezen uit twintig designs. Variërend van een smiley, anker en roos tot een hartje met daarin ‘mom’, mama. De permanente versieringen worden niet overal op het lichaam getatoeëerd. Enkel de bovenrug en armen komen in aanmerking.

Ieder uur wordt er een nieuwe inschrijflijst neergelegd, waarop mensen zich kunnen opgeven voor de gratis tattoo. In totaal worden er vierentwintig tattoos gezet: drie per uur. Niet iedere klant die meer dan vijftig euro heeft gespendeerd, komt aan de beurt. 

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Rotterdam en omstreken? Schrijf je hier gratis in!

In samenwerking met indebuurt Rotterdam