Willem Engel, beter bekend als de voorman van de actiegroep Viruswaarheid, die oproept tot verzet tegen de coronamaatregelen.
Volledig scherm
Willem Engel, beter bekend als de voorman van de actiegroep Viruswaarheid, die oproept tot verzet tegen de coronamaatregelen. © Jan de Groen

Ruit ingegooid bij dansschool van Viruswaarheid-voorman Willem Engel; man aangehouden

De politie heeft zondagmiddag een 39-jarige Hellevoeter aangehouden die in Rotterdam-Overschie een ruit had ingegooid van de dansschool van Willem Engel, beter bekend als de voorman van de actiegroep Viruswaarheid die oproept tot verzet tegen de coronamaatregelen. Afgelopen weekend riep Engel nog op te gaan demonstreren bij scholen waar mondkapjes gedragen moeten worden. 

  1. De sterkste man ter wereld zit nu in de bijstand, maar Ted van der Parre is een tevreden mens
    PREMIUM

    De sterkste man ter wereld zit nu in de bijstand, maar Ted van der Parre is een tevreden mens

    Hij was ooit de sterkste man van de wereld. Nu zit Ted van der Parre in de bijstand en heeft de bekendste uitsmijter van Hoek van Holland al jaren geen voet meer in de sportschool gezet. Dankzij zijn kracht reisde hij de hele wereld over, maar het kostte hem ook zijn kortetermijngeheugen en zijn huwelijken. Toch zit hij niet bij de pakken neer. ,,Wie dat doet, belandt echt in de goot.”

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam