Er heeft nooit een Te Koop-bord gehangen aan het huis van Frederik en Rebecca Hogenboom in de Rotterdamse buurt Oud-Charlois. Het was al verkocht voordat de makelaar dat kon brengen. Ver boven de vraagprijs van 259.000 euro.
Volledig scherm
Er heeft nooit een Te Koop-bord gehangen aan het huis van Frederik en Rebecca Hogenboom in de Rotterdamse buurt Oud-Charlois. Het was al verkocht voordat de makelaar dat kon brengen. Ver boven de vraagprijs van 259.000 euro. © Jan Kok

Run op koopwoningen in populair Rotterdam

HuizenmarktDe woningmarkt in het centrum van Rotterdam explodeert. Wie een huis wil, moet in de rij staan en bereid zijn om boven de vraagprijs te bieden. Leuk voor wie van zijn woning af wil, maar frustrerend voor wie een huis zoekt.

  1. ANWB kraakt Sandelingen-West: stopplaats op A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht is slechtste van het land
    PREMIUM

    ANWB kraakt Sandelin­gen-West: stopplaats op A16 bij Hen­drik-Ido-Am­bacht is slechtste van het land

    Rustplaats Sandelingen-West langs de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht is de slechtste van heel Nederland. Dat concludeert reisorganisatie ANWB na onderzoek langs de meest populaire stopplekken langs de snelweg. Het Ambachtse terrein is ‘slordig, onoverzichtelijk, onhandig en vies’. De stop in Meerkerk langs de A27 scoort ook geen topnotering, al houdt het terras van La Place daar de eer hoog.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam