Rust in centrum van Rotterdam wedergekeerd: meer dan zeventig aanhoudingen, twee agenten gewond

met videoNa een onrustige avond is de rust in het centrum van Rotterdam wedergekeerd. Dat meldt de politie die de handen vol had aan opstootjes in de binnenstad. In totaal werden vier waterwerpers ingezet, onder meer op het Hofplein en de Coolsingel. Er zijn 79 mensen aangehouden, vier van hen zitten nog vast. Twee agenten raakten gewond.

86 reacties

 • Aart Schutte

  1 maand geleden
  En hoe walchelijk is het dat ze deze rellen zelf in standhouden, in stand gehouden door crimineel geld en waar nog meer vandaan…..? Hoe vaak is het al gebeurt? En maar pappen en nat houden…. Schande! Geef is zo veel geld aan andere clubs en verenigingen, zoals er nu door wegkijken.. doofpot….verkwanseld word aan een criminele en asociale puinhoop. Schande……
 • Aart Schutte

  1 maand geleden
  Schande voor Nederland en Rotterdam, maar wat zit hier achter? Waarom zijn er mensen die wegkijken, waarom? Terwijl er inzet van ME politie te paard, bij een eenvoudige wedstrijd is( wegkijken voor crimineel en asociaal gedrag, wat blijkbaar gefaciliteerd word?)schandalig! Betaald dit de belasting betaler? Nee toch? Of stilzwijgend wel? Schande!
 • Marel

  1 maand geleden
  Wie kan verklaren dat er bij een vreedzaam protest om ons milieu te redden 175 mensen zijn opgepakt en bij de destructieve rellen van gisteravond nog minder dan de helft...
 • Pieter Verhoeven

  1 maand geleden
  Hier word je toch moedeloos van. Het houdt niet op en er lijkt niets anders aan te doen dan deze flinkerds voor de kosten laten opdraaien. Maar dat zal wel weer te moeilijk zijn. Misschien CJIB inschakelen. Die zijn er goed in om geld te incasseren?
 • Martine Sanders

  1 maand geleden
  We moeten ophouden dit hersenloze volk "supporters" te noemen. Feyenoord dient als club met een sterk veroordelend statement te komen, en iedereen waarvan bewezen kan worden dat ze erbij betrokken waren hoort een stadion- én gebiedsverbod voor het centrum te krijgen voor elke wedstrijd, naast het meebetalen aan de schade. En anders moet de hele horeca maar dicht tijdens dit soort wedstrijden. Geen alcohol, geen schermen, want blijkbaar kunnen de agressieve kleutertjes hier niet mee omgaan.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam