Bij de Nationale Dodenherdenking op de Dam is een man opgepakt die Winston Churchill een massamoordenaar noemde. Eerder die dag liet de Schiedammer al een vliegtuigje rondvliegen met een vergelijkbare boodschap.
Volledig scherm
Bij de Nationale Dodenherdenking op de Dam is een man opgepakt die Winston Churchill een massamoordenaar noemde. Eerder die dag liet de Schiedammer al een vliegtuigje rondvliegen met een vergelijkbare boodschap. © ANP

Schiedammer met anti-Churchill-spandoek op de Dam gearresteerd

Een Schiedamse demonstrant is vanavond bij de Nationale Dodenherdenking op de Dam opgepakt. De man hield een spandoek omhoog met de tekst 'Churchill massamoordenaar'. Eerder vandaag vloog een vliegtuig met een vergelijkbare boodschap urenlang over het land.

  1. Liefde leidt tot terugkeer Harry Martin bij HC Rotterdam: ‘Carmen bleek mijn steun en toeverlaat’
    PREMIUM

    Liefde leidt tot terugkeer Harry Martin bij HC Rotterdam: ‘Carmen bleek mijn steun en toeverlaat’

    Harry Martin (28) was zondag in Bloemendaal wederom een belangrijke waarde aan de kant van Hockey Club Rotterdam. Hij kon echter niet voorkomen dat zijn team met 3-0 van het sterke Bloemendaal verloor. Het is de tweede keer dat de Rotterdamse club van de kunsten van de Engelse international kan genieten. Omdat zijn vorige aanwezigheid kort was, maar ook voor de liefde keerde Martin terug.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam