Volledig scherm
Belangstellenden leggen bloemen bji de herdenking voor de 32-jarige rapper Feis. De Rotterdammer kwam op Nieuwjaarsdag om het leven bij een schietpartij op de Nieuwe Binnenweg. © ANP

Schutter van Feis mogelijk ook betrokken bij dubbele liquidatie Rotterdam-Zuid

De politie weet wie op nieuwsjaarsochtend de Rotterdamse rapper Feis (32) doodschoot, maar kan hem niet vinden. De gezochte man, de 24-jarige Silvano M. uit Rotterdam, zit ondergedoken. Er zijn bekenden van hem die zeggen te weten waar hij is, maar ze weigeren dat aan de politie te vertellen.

De Rotterdamse politie had hem al eerder in het vizier, maar dan voor een andere geruchtmakende zaak: de dubbele moord van eind december 2017 waarvan Gilbert Henriëtta (26) en Lidomar Elizabeth (25) het slachtoffer werden. De twee werden doodgeschoten toen ze aan de Rhijnauwensingel in Rotterdam in de auto zaten.

Bronnen rond het onderzoek melden dat Silvano M. jonge Rotterdammers ronselde om de liquidatie uit te voeren. M. zou na de afrekening enige tijd van de radar verdwenen zijn geweest. Met oud en nieuw dook hij ineens op in het Rotterdamse uitgaanscircuit.

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit Rotterdam en omgeving? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam