Selfiecino, de droom van de selfie- en koffieliefhebber

VideoKoffie drinken en selfies nemen: sommige mensen doen niets liever. In Rotterdam kun je die twee sinds kort combineren: koffiebar Amada serveert koffie met een drinkbare selfie erop: de selfiecino.

En zo’n selfiecino smaakt gek genoeg gewoon naar koffie met melk: de selfie op het melkschuim is gemaakt van eetbare inkt. ,,Een beetje vergelijkbaar met de inkt die bakkers op fototaarten aanbrengen”, zegt mede-eigenaar Nejan Doganer. Klanten vinden het leuk om van de selfiecino weer een foto te maken om op Instagram of Facebook te zetten: een hip Droste-effect.

  1. Tientallen scholieren willen op vuist na afspraak via social media

    Tientallen scholieren willen op vuist na afspraak via social media

    Tientallen scholieren in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn betrokken geraakt bij een handgemeen. Een jongen van het Comenius College dreigde te worden afgetuigd door leerlingen van één of meerdere andere scholen, maar docenten konden voorkomen dat het slachtoffer serieuze klappen kreeg. Het Comenius College (mavo, havo en vwo) meldt dat er aangifte is gedaan. ,,We nemen deze zaak hoog op en gaan het onderzoeken’’, aldus een woordvoerder van de politie.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam