Sevdaliza ontroert miljoenen mensen met haar meeslepende shows, waarin ze zingt als een nachtegaal en zich voortbeweegt als een slang: provocerend en ongrijpbaar tegelijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Sevdaliza ontroert miljoenen mensen met haar meeslepende shows, waarin ze zingt als een nachtegaal en zich voortbeweegt als een slang: provocerend en ongrijpbaar tegelijk. © Fabian Brennecke

Sevdaliza is wereldster buiten Nederland: ‘In Rusland en China kan ik nauwelijks over straat’

InterviewMet president Trump aan het roer, komt de Iraans-Nederlandse zangeres Sevdaliza niet zomaar de Verenigde Staten binnen. Uitnodigingen van Madonna en andere popsterren die willen samenwerken, legde de Rotterdamse al naast zich neer. ,,Toch voel ik me geen slachtoffer.”

  1. Broer Cláudio geeft 27 jaar na verdwijning Jaïr niet op: ‘Er is iemand die iets weet, die zoek ik’
    PREMIUM
    met video

    Broer Cláudio geeft 27 jaar na verdwij­ning Jaïr niet op: ‘Er is iemand die iets weet, die zoek ik’

    Nog een ultieme poging wordt maandagmorgen gedaan om Jaïr Soares te vinden. Duizenden inwoners van Monster krijgen een flyer in de bus met de details over de dag dat het 7-jarige jongetje uit Rotterdam plots van het strand verdween. Ook na 27 jaar geeft zijn broer Cláudio niet op. ,,Wat ik zeker weet is dat er minimaal een persoon is die iets weet. En die zoek ik.”

In samenwerking met indebuurt Rotterdam