Bij een schietpartij aan de Laantjesweg in Rotterdam-Zuid is maandagavond een 57-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats overleden.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij een schietpartij aan de Laantjesweg in Rotterdam-Zuid is maandagavond een 57-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats overleden. © AS Media

Slachtoffer (57) fatale schietpartij Rotterdam schreeuwde het nog uit: ‘Help me, help me’

videoHet is maandagavond 22.32 uur als twee mannen aan de Laantjesweg in Rotterdam-Zuid een 57-jarige man neerschieten. Met één kogel is het raak: het slachtoffer wordt getroffen in het hart. Zijn ijzingwekkende geschreeuw is te horen op camerabeelden van een buurtbewoner. ,,Hij wilde geen hulp, want hij dacht dat we één van de daders waren.”

  1. Hoe deze man (54) bouwdepot van 450.000 euro erdoorheen joeg: ‘Je snoept er elke keer wat van af’
    PREMIUM

    Hoe deze man (54) bouwdepot van 450.000 euro erdoorheen joeg: ‘Je snoept er elke keer wat van af’

    Om een droomhuis te laten bouwen voor zijn gezin in Duitsland sloot een 54-jarige Klaaswaler een lening van 450.000 euro af bij de ING. Drie jaar later bleek het geld van het bouwdepot tot de laatste cent verdwenen. Leeggeroofd door de Hoeksche Waarder, die met achttien valse rekeningen het geld wist binnen te hengelen voor privézaken. ,,Ik kan het niet mooier maken dan het is’’, vertelde de verdachte vrijdag in de rechtbank.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam