Slachtoffer naar ziekenhuis na schietpartij, man aangehouden

Update/videoBij een schietpartij aan de Kooikerweg in Rotterdam-Zevenkamp is dinsdagmiddag iemand gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. Een verdachte is aangehouden.

 1. Jan-Jaap deed 18 jaar geleden mee aan zeiltocht en is sindsdien vermist: ‘We hebben nog steeds hoop’
  PREMIUM
  Met video

  Jan-Jaap deed 18 jaar geleden mee aan zeiltocht en is sindsdien vermist: ‘We hebben nog steeds hoop’

  Evert en Corry Toxopeus hebben één zoon en die wordt al 18 jaar vermist. Geen dag gaat voorbij zonder gedachten aan hun jongen. ,,De eerste jaren was de vraag nooit uit onze gedachten: wat er zou zijn gebeurd met onze Jan-Jaap? We waren radeloos, we hebben met paragnosten gesproken. Dan werd de hoop weer aangewakkerd. Het niet weten wat er is gebeurd, is gekmakend.’’
 2. Weer vliegen de kogels over de Vierambachtsstraat, getroffen winkelier: ‘Bang zijn we niet’
  update

  Weer vliegen de kogels over de Vieram­bachts­straat, getroffen winkelier: ‘Bang zijn we niet’

  Opnieuw zijn twee panden aan de Vierambachtsstraat in Rotterdam-West beschoten: een tabakswinkel en afhaalrestaurant. Een maand geleden was het raak bij een sfeerhaardenzaak, in dezelfde straat. ,,Bang zijn we niet’’, zegt de eigenaar van de tabakswinkel, die stelt geen idee te hebben wie heeft geschoten. ,,Dat onderzoek laten we aan de politie.’’ De Rotterdamse burgemeester Aboutaleb heeft de winkels uit voorzorg voor drie maanden gesloten.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam