Smullen op 50 meter hoogte

sfeertjeDinner in the Sky. Met een etentje hoog aan een hijskraan gaf promotiecampagne Zie Zuid zaterdag een voorproefje op het culinaire evenement Tafel op Zuid. Doel: Rotterdam-Zuid een positieve uitstraling geven.

Volledig scherm
Bij iedere gang wordt ook een goed glas wijn geserveerd. © Lisa Lin

Bij Ahoy Rotterdam staat zaterdag een gigantische hijskraan. Daaraan bungelt een platform met kleine keuken en daaromheen een dinertafel met plek voor 22 gasten.

Bibberend neem ik plaats aan tafel.Voor ik het weet word ik met een veiligheidsgordel aan mijn stoel vastgemaakt. Niet bang zijn, zeg ik tegen mijzelf. 50 meter is niks. Toch? Bij Dinner in the Sky komt hoogtevrees niet goed van pas.

Sinterklaascadeautje
Alleen genodigden en winnaars van Facebookacties mogen plaatsnemen. Linda van Dam is een van de uitverkorenen. De 33-jarige uit Nesselande heeft twee plekken gewonnen. ,,Een vroeg Sinterklaascadeautje'', zegt ze terwijl ze naar haar vriend Kevin Gombault (34) wijst. Hij lacht. ,,Linda wint altijd als ze aan acties meedoet.''

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Rotterdam