Jeangu Macrooy, de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival, beleeft in StripGlossy een avontuur met een cowboy die verdacht veel lijkt op Lucky Luke.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeangu Macrooy, de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival, beleeft in StripGlossy een avontuur met een cowboy die verdacht veel lijkt op Lucky Luke. © Uitgeverij Personalia

Songfestivalstrip populair: Geen songfestival dit jaar, maar wel een getekend avontuur

Nog even en we hadden in Rotterdam kunnen genieten van het Eurovisie Songfestival. Maar helaas. Toch kun je nog beetje festivalsfeer opsnuiven met de speciale songfestivaleditie van het Nederlandse stripblad StripGlossy. Want ja, die was al naar de drukker. Geeft niks, want Jeangu Macrooy zingt dan wel niet, maar beleeft wel een avontuur met niemand minder dan Lucky Luke.

Jeangu Macrooy, die als Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival 16 mei tijdens de finale zijn lied Grow zou zingen, zit nu opgesloten in de saloon in het Wilde Westen. Hij dreigt door die dekselse Daltons, die als zanggroep de Daltones uit Rusland de show willen stelen, Het Grote Zangfestijn te missen. Gelukkig is er Lucky Luke die als altijd weet hoe het zit. 

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam