Het populaire visrestaurant A La Plancha, met chef-kok Guillermo Achthoven en bedrijfsleidster Aurelia de la Court, zit op een heerlijke plek aan de Nieuwe Maas. Dan is het helemaal niet erg als je lang moet wachten. Het voelt als vakantie in eigen stad.
Volledig scherm
PREMIUM
Het populaire visrestaurant A La Plancha, met chef-kok Guillermo Achthoven en bedrijfsleidster Aurelia de la Court, zit op een heerlijke plek aan de Nieuwe Maas. Dan is het helemaal niet erg als je lang moet wachten. Het voelt als vakantie in eigen stad. © Frank de Roo

Spoedcursus onthaasten aan de rivier bij A La Plancha

Gouden PollepelSinds 2012 bouwt het openlucht pop-up visrestaurant A La Plancha elke zomer zijn grills op aan de Maaskade. Met de sfeer zit het er altijd wel goed. Hoe is de vis er dit jaar?

  1. Bloedige steekpartij was geen toevallige ontmoeting: ‘Verdachte en slachtoffer kenden elkaar uit drugsscene’
    PREMIUM

    Bloedige steekpar­tij was geen toevallige ontmoeting: ‘Verdachte en slachtof­fer kenden elkaar uit drugsscene’

    De 19-jarige Vlaardinger die verdacht wordt van het doodsteken van de 18-jarige Emre Sarpdağ, is vermoedelijk in de val gelokt door twee bekenden van het slachtoffer. Het duo bracht hem vanuit Rotterdam met een auto naar een parkje vlak bij zijn huis. Daar kwam het tot een confrontatie met Sarpdağ, die door messteken om het leven kwam. Volgens bronnen kenden de twee elkaar.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam