Volledig scherm
Winston Post, K3 en Tim Douwsma op het SS Rotterdam, de set van de nieuwe K3-film K3 Love Cruise. © ANP

SS Rotterdam is filmset voor K3's nieuwste film Love Cruise

Hanne, Marthe en Klaasje van K3 zijn druk bezig met het opnemen van hun eerste film: K3 Love Cruise. Omdat de Titanic - die inspiratiebron is voor de film - al jaren op de zeebodem ligt, worden de beelden geschoten op het SS Rotterdam.

De afgelopen weken was het succesvolle trio uit Vlaanderen geregeld te vinden op het voormalige stoomschip dat aan de kade in Rotterdam Katendrecht ligt. Ook vandaag wordt er gedraaid op deze bijzondere filmset met de skyline van Rotterdam als achtergrond. 

Winston Post, die van 2010 tot 2012 de rol van Bas vertolkte in de tv-serie Hallo K3!, is ook te zien in de nieuwe K3-film. Bas is niet langer de knappe bovenbuurman van K3, maar kapitein op het cruiseschip waarop de drie meiden als eregasten mee mogen.

De nieuwe film draait vanaf 13 december in de Nederlandse bioscopen. Overigens is het niet de eerste K3-film, hun voorgangers maakten er al vijf. 

Voor iedereen die vandaag GESLAAGD is voor het eindexamen!!!! 💥 Gefeliciteeeerd!!! 😃😃😃 En voor iedereen met een herkansing: SUUPER veel succes! Alles komt uiteindelijk altijd goed! ❤️ Ik ga voor jullie duimen...✌🏻

14k Likes, 156 Comments - Klaasje (@klaasje_meijer) on Instagram: "Voor iedereen die vandaag GESLAAGD is voor het eindexamen!!!! 💥 Gefeliciteeeerd!!! 😃😃😃 En voor..."

Groetjes vanop de set! 🎬🎥 #K3LoveCruise

4,136 Likes, 34 Comments - K3 (@k3.studio100) on Instagram: "Groetjes vanop de set! 🎬🎥 #K3LoveCruise"

In samenwerking met indebuurt Rotterdam