Student Jan Troost die al langer voor zijn studie werkte in het Ikazia was tijdens de eerste golf een waardevolle kracht.
Volledig scherm
PREMIUM
Student Jan Troost die al langer voor zijn studie werkte in het Ikazia was tijdens de eerste golf een waardevolle kracht. © Arie Kievit

Stageplek gezocht: zorg te druk om student te begeleiden

De spanning loopt op over stages in de zorg. Hogeschool Rotterdam komt ‘flink wat stageplaatsen tekort’ voor studenten verpleegkunde. Het ontbreekt de zorginstellingen door de coronadrukte aan handen om de stagiaires te begeleiden, terwijl diezelfde zorginstellingen staan te springen om extra verpleegkundigen. Ook als de crisis voorbij is.

 1. Voor een kwartje had je een retourtje op het Heen en Weertje naar Katendrecht
  PREMIUM
  Rotterdam van Toen

  Voor een kwartje had je een retourtje op het Heen en Weertje naar Katend­recht

  Dat ziet er triomfantelijk uit. Een olijk schuitje doorklieft de golven, met volop passagiers aan boord. Is het een reisje op de Rijn, een voorloper van Spido of een dagje uit voor de hele selectie van Xerxes, mét aanhang? Welnee fantasierijke redacteur, het is het beroemde Heen en Weertje, 't pontje dat voer tussen Delfshaven en Katendrecht en op de raadplaat wordt gebruikt voor een personeelstripje.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

 1. Man gewond bij steekpartij in Vlaardingse flat, vrouw aangehouden
  Play

  Man gewond bij steekpar­tij in Vlaarding­se flat, vrouw aangehou­den

 2. Samenvatting: Sparta Rotterdam - PSV
  PREMIUM
  Play
  VIDEO

  Samenvat­ting | Sparta Rotterdam - PSV

  16 januari

Rotterdam