Op deze plek in de Centrale Bibliotheek opent in het najaar een boekwinkel van Donner. Op de achtergrond de opnieuw ingerichte begane grond. Links op de foto Annerie Brenninkmeijer van de Bibliotheek Rotterdam.
Volledig scherm
Op deze plek in de Centrale Bibliotheek opent in het najaar een boekwinkel van Donner. Op de achtergrond de opnieuw ingerichte begane grond. Links op de foto Annerie Brenninkmeijer van de Bibliotheek Rotterdam. © Frank de Roo

Starbucks en mini-Donner komen naar Centrale Bibliotheek Rotterdam

De Centrale Bibliotheek aan de Rotterdamse Binnenrotte krijgt in het najaar een vestiging van de Amerikaanse koffieketen Starbucks en een kleine Donner, waar nieuwe bestsellers kunnen worden gekocht. De nieuwe ‘huisgenoten’ zijn te vinden op de begane grond.

  1. Rommelige start van proef met deelscooters in Capelle, gemeente vraagt bewoners om hulp

    Rommelige start van proef met deelscoo­ters in Capelle, gemeente vraagt bewoners om hulp

    Het proefproject met het aanbieden van deelscooters in Capelle aan den IJssel kent een rommelige start. Al snel na de introductie in oktober bleek dat de elektrische tweewielers, net als in onder meer Rotterdam, op onjuiste wijze worden geparkeerd, tot ergernis van veel Capellenaren. Ook gaf het bedrijf GO Sharing vrijwel direct aan te stoppen in Capelle. De stad grijpt in en wil in elke buurt parkeervakken.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam