Volledig scherm
Het filiaal van McDonald's aan de Zwart Janstraat. De verdachte van de steekpartij is inmiddels aangehouden. © Google.maps

Steekpartij in McDonald's in Rotterdam-Noord

UpdateEen man is zaterdagochtend neergestoken in een filiaal van McDonald’s aan de Zwart Janstraat in Rotterdam. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht, maar mocht na behandeling naar huis. Een 30-jarige Rotterdammer is aangehouden, zo meldt de politie.

De steekpartij gebeurde iets voor 9.30 uur. Aan de hand van camerabeelden en een signalement kon de verdachte worden opgepakt. De toedracht van de steekpartij is nog onduidelijk.

Enkele uren eerder raakte een vrouw gewond bij een steekpartij aan de Dorpsweg in Rotterdam-Charlois. Zij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ze was nog aanspreekbaar. Volgens de politie zijn haar verwondingen niet levensbedreigend. De verdachte, een man, is nog op de vlucht. De toedracht is nog onbekend.

  1. Verdachte van bioscoopmoorden dacht dat zijn slachtoffers zijn dochtertje hadden vermoord

    Verdachte van bioscoop­moor­den dacht dat zijn slachtof­fers zijn dochtertje hadden vermoord

    Ergün S., de verdachte van de bioscoopmoorden in Groningen, dacht dat de twee schoonmakers die hij doodstak lid waren van elitetroepen die zijn dochter om het leven hadden gebracht. Dat bleek tijdens een zitting over de omgangsregeling over zijn dochtertje, die 7 februari diende in de rechtbank in Groningen, vóór de eerste strafzaak over de moorden. De uitspraak is door de rechtbank gepubliceerd.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam