In de keuken van Yokohama in Schiedam de koks May Tramybuinguyer (links)  en Steven Wu (rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
In de keuken van Yokohama in Schiedam de koks May Tramybuinguyer (links) en Steven Wu (rechts). © Frank de Roo

Stokjes erbij en slurpen maar: voor de beste Japanse ramen moet je naar Schiedam

De Pollepel thuisDe authentieke Japanse noedelsoep van Yokohama Ramen Saito in Schiedam is gemaakt van verse, zelfgemaakte noedels. De bouillon van varkensbotten is vet, maar zo hoort het ook. Hier eet je de beste tonkotsu ramen van de regio. Slurpen maar!

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

  1. Een droom die uitkomt: kapster Loes mag de styling van de Songfestival-sterren verzorgen
    Play

    Een droom die uitkomt: kapster Loes mag de styling van de Songfesti­val-ster­ren verzorgen

  2. Samenvatting | Heracles Almelo - Feyenoord
    Play
    PREMIUM
    VIDEO

    Samenvat­ting | Heracles Almelo - Feyenoord

    13 mei

Rotterdam