Soufiane Touzani on LinkedIn: "BELANGRIJKE MEDEDELING❗ Onze kinderen worden...

BELANGRIJKE MEDEDELING❗ Onze kinderen worden online voor de gek gehouden. Dit moet stoppen en dat begint natuurlijk bij het bewust worden hiervan en...

Straatvoetballer Touzani: 'Onze kinderen worden online voor de gek gehouden'

VIDEOSoufiane Touzani roept ouders op om hun kinderen te waarschuwen voor internetoplichters. De Rotterdamse straatvoetballer plaatste een filmpje op LinkedIn om zoveel mogelijk ouders te bereiken.

De straatvoetballer vertelt dat onder meer zijn eigen berichten op Instagram worden misbruikt. Onder zijn posts plaatsen mensen reacties met teksten als: 'wil je snel geld verdienen? Stuur mij dan een privéberichtje.' Kinderen laten hun privégegevens achter en kunnen zo bijvoorbeeld het slachtoffer worden van identiteitsdiefstal.  

Touzani hoopt met de video ouders bewust te maken van het probleem. ,,Ik hoop dat jullie dit zoveel mogelijk delen. Misschien is dit niet per se iets dat op LinkedIn thuishoort, maar hier zijn veel ouders actief en die moeten weten dat hun kinderen online voor de gek worden gehouden'', vertelt Touzani. 

Volledig scherm
Soufiane Touzani. © archief

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit Rotterdam en omgeving? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief. 

In samenwerking met indebuurt Rotterdam